B&B De Verwennerij logo

Wie zijn wij

Foto van Henry en Heleen van B&B De Verwennerij

Wij zijn Henry en Heleen.

Als geboren en getogen Limburgers zijn we Bourgondiërs in hart en nieren met een vrolijke kijk op het leven.

Vanwege het vroegere werk van Henry zijn we met ons gezin na veel omzwervingen in 1988 in Ermelo beland, maar waar we nooit onze afkomst de rug hebben toegekeerd. De zachte “G” en Bourgondische inslag zijn nog volop aanwezig.

Samen genieten we van al het goede in het leven. Van elkaar, van onze familie, van een lekkere maaltijd met een goed glas wijn of bier, maar bovenal van fijne mensen, zonder dat het ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn. Eenvoud, spontaan, eerlijk en ongecompliceerd is ons leven, zonder dat we ontwikkelingen in de wereld uit het oog verliezen.

Henry is nu “hobby-slijter” een beroep waarin hij zijn passie voor wijn kwijt kan, terwijl Heleen met haar achtergrond in het “facilitair management” en haar passie voor koken en bakken, alles in huis heeft om het de gasten naar de zin te maken.

Foto van de tuin in B&B De Verwennerij

Het fundament van B&B De Verwennerij grijpt terug naar onze komaf en is een afspiegeling van onze Bourgondische “way of life” en “easy living”. Met veel zweet en (zelfs wat bloed) is de aanbouw bij het huis met onze eigen handen omgetoverd tot een heerlijke ruimte waar het goed toeven is. Uitgangspunt was, dat wij het zelf prettig moesten vinden om in de B&B gedurende korte of langere tijd met veel plezier te verblijven.

Het appartement heeft veel ruimte en is stijlvol ingericht met warme kleuren en geeft onze gasten het een “thuis” gevoel. We hebben een heerlijke tuin rondom het huis met veel groen en water. Het terras direct aan het huis is overdekt. Voldoende ruimte dus waarin onze gasten hun eigen plekje kunnen vinden of waar ze samen met ons kunnen genieten van een heerlijk glas wijn. Heeft een gast liever wat meer privacy? Daar is meer dan voldoende ruimte voor, zowel binnen als buiten. Het is bovenal een plek waar onze gasten zichzelf kunnen zijn.

Laat je in B&B De Verwennerij eens echt verwennen en geniet van de veelzijdige natuur en de vele activiteiten in en rond Ermelo.

Wij hopen jullie te mogen begroeten in de B&B De Verwennerij.